Duschvägg

Måttbeställd duschvägg och duschdörr i glas. Vi mäter, tillverkar, levererar och monterar glas till ert badrum.

Efter hundratals inglasade badrum har vi stött på det mesta, ingenting är omöjligt för oss! Vi har lång erfarenhet av måttbeställda duschväggar, duschdörrar och glas på badkar.

Avancerade lösningar med specialglas och udda vinklar är inga problem för oss. Vi skapar lösningar efter era skisser och idéer. Självklart kan vi även erbjuda goda råd och vara med redan i planeringsstadiet.

Vi är experter på glas och har flera års erfarenhet, bred kunskapsbank och stort kontaktnät med leverantörer och tillverkare som gör att ni kan känna er trygga genom hela projektet. Vi löser det! Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Duschväggar kan fästas både med U-profil och duschbeslag, men att välja beslag på egen hand kan vara svårt, vi vet vilka man ska använda och vilka man ska undvika. Vi har beslag i de flesta kulörer där de vanligaste är rostfri, matt krom, blank krom, blank guld, matt svart, blank svart. Vanligtvis brukar duschväggar och duschdörrar vara 2000 mm höga men det går bra att montera glas som går hela vägen upp till taket, vilket vi gjort hos många kunder. Glasen är anpassade efter hur ert badrum lutar och möjliga vattenrör. Alla glasen är härdade (säkerhetsglas) och maskinslipade.

Vår arbetsprocess är oftast så att efter initial kontakt där du ger oss ungefärlig information om duschglasen så tar vi fram en kostnadsfri offert åt dig. Efter godkännande av offerten så åker vi ut och mäter duschglasen och diskuterar projektet och beställer sedan duschglasen och beslagen. Leveranstid för en måttbeställd dusch är cirka två veckor. Efter att vi fått hem glasen och tillhörande beslag så bestämmer vi tid för montage.

Se gärna vår facebook eller instagram för idéer till ditt badrum och tveka inte på att höra av er ifall ni har några funderingar.

Kontakta oss

  • Dra filer hit eller